0

Трояндова осінь — старт сезону 2023

Осень - старт сезона роз 2023

Троянди можна садити восени! Вересень–жовтень — сприятливий час для цього. Прогрітий за літо ґрунт буде комфортним для саджанців, а більша кількість опадів дозволить їм добре вкоренитися.

Головне — встигнути висадити троянди восени за 20–30 днів до заморозків. Тоді наступного року квіти порадують красою.

З 04.07 оголошуємо старт осіннього сезону 2023!

Рекомендуємо звернути увагу на піоновидні троянди, саджанці яких стійкі до хвороб, а бутони вражають чарівністю. Замовляйте найпопулярніші сорти онлайн, щоб зробити сад дійсно казковим:

  • троянда англійська Вувузела - середньоросла та не надто вибаглива, вона дарує рясне цвітіння, квіти — махрово-коралові, великі, з хвилястими пелюстками, Вувузела чудово виглядає в букетах і відрізняється ніжним ароматом;

  • троянда англійська Голд Вувузела - морозостійка, яскрава та безперервно квітуча — ця квітка має бути на кожній ділянці, жовто-кремове забарвлення троянди завжди нагадує про сонце, тепло та щасливе літо;

  • троянда англійська Джульєтта - особливість квітки — делікатний та романтичний абрикосово-рожевий відтінок, осіння троянда добре приживається і в дорослому вигляді сягає 1,1 м в висоту;

  • троянда флорибунда Ред Леонардо Да Вінчі - дітище французької селекції, квітка вважається беззаперечною класикою, порівняно невисокий кущ вкривається насичено червоними бутонами, які виглядають витончено та елегантно - знахідка для поціновувача!

Тим же, хто бажає урізноманітнити квіткову композицію в саду, магазин «Світ Рослин» пропонує замовити НОВИНКИ. У нас ви можете купити онлайн якісні та свіжі саджанці англійських троянд:

  • Гайд Парк — має масивні жовто-кремові бутони та неймовірно приємний аромат;

  • Кейра — відрізняється надзвичайно ніжним рожевувато-білим кольором і часто використовується для створення весільних композицій;

  • Піоні Пінк — демонструє розкішні чашоподібні бутони, чий світло-рожевий колір багато хто вважає ідеальним;

  • Брайдал Піано — є дуже невибагливою, а її округлі великі квіти з махровими рожевими пелюстками на середньорослому кущі виглядають безмежно святково.

Магазин «Світ Рослин» пропонує купити лише здорові саджанці троянд, які можна висаджувати восени. Наші спеціалісти з радістю проконсультують вас щодо найкращих сортів та допоможуть замовити саме те, що вам потрібно. Звертайтеся!


04.07.2023

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.