0

Великодні знижки до -20%

Пасхальные скидки до -20%

Великодній кошик знижок для вас

У переддень свята залишається мало на часу на пошуки актуального товару за приємними цінами, тому інтернет-магазин «Світ Рослин» вітає вас з прийдешнім Великоднем і дарує знижки на декоративні рослини в контейнерах.

З 14 по 20 квітня 2023 знижка до -20% на декоративно-листяні та хвойні рослини

Шукайте акційні товари в каталозі:

  • цибулини та кореневища квітів - астильби, кали, лютики, міскантуси та хости дивують різноманіттям видів, кольорів, форм і запахів, допоможуть прикрасити ділянку і наповнити її затишком, одні потішать вас раннім цвітінням весною - інші прикрашатимуть її весь сезон;

  • листяні рослини - барбариси, гортензії, форзиції, магнолії, спіреї та вейгели допоможуть створити неймовірні ландшафтні композиції, які допоможуть розслабитися, відновити сили та зарядитись натхненням - час наводити красу на своїй ділянці та насолоджуватися своїм творінням.

  • хвойні рослини - туї, ялівці, ялинки, кипарисовики, сосни...різноманіття відтінків, текстур і форм дозволяє створити ідеальну композицію із самих лише хвойних, вічнозелені рослини завжди випромінюють особливу витонченість і аристократичність, наповнять ділянку свіжістю та прикрашатимуть сад цілий рік.

*Акція на цибулини та кореневища квітів, декоративно-листяні та хвойні рослини діє з 14.04. до 20.04.2023 р. В магазинах роздрібної мережі "Світ Рослин" діє знижка -15% на всі декоративно-листяні рослини в контейнерах.


14.04.2023

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.