0

Великодні знижки до -50%

Пасхальные скидки до -50%

Великодні знижки! До – 50 % всім на радість!


Акція діє з 23 квітня по 10 травня 2024 року. Тож ви встигнете зустріти свою вигоду та вибрати саме те, що вам необхідно для роботи в саду та на городі!

-15 % на садове взуття (чоловіче, жіноче та дитяче)!

Вибирайте надійні та зручні чоботи, щоб захистити ноги від вологи, бруду, холоду. Наше садове взуття довговічне, легко очищається, надягається без зусиль та гарно виглядає. Перевірено на практиці – в новеньких чоботах чи напівчоботах працювати на городі приємніше, ніж в старих кросівках.

-15 % на садові фігурки!

Чудова нагода, щоб зробити свою ділянку казковою… ніби в кіно! Гноми, що вже стали класикою, оберігатимуть сад. Фігурки людей, тварин дозволять створити міні-історію, що розгоратиметься прямо під вашими підвіконнями … Простір для фантазії необмежений.

До -20 % на садовий інструмент!

Праця на ділянці ніколи не завершується, тож навіть перед святом пропонуємо запастись якісним садовим інструментом. Вибирайте садовий бордюр, обприскувачі, плоскорізи, секатори, шланги – це завжди знадобиться, а покупка сьогодні зекономить чимало коштів у майбутньому.

-20 % на вибрані добрива!

Щоб рослинки росли здоровими і сильними, даємо чудову знижку на добрива для овочевих, плодових, квітучих, троянд та суниці. Перевірте наш асортимент – тут точно знайдеться щось «смачненьке» саме для вашого саду чи городу.

До -30% на багаторічники, хвойні та листяні декоративні рослини!

Пропонуємо акцію на гортензії, туї, лаванду, барбарис – важко знайти кращі рослини, щоб прикрасити сад чи подвір’я. Вони будуть тішити вас роками – й ви точно ніколи не пошкодуєте про цю покупку!

До -50 % на насіння квітів!

Саме час засадити свою ділянку квітами – розкішними або делікатними, яскравими чи ніжними… Вибирайте незнайомі або ж улюблені сорти. Такі знижки повторюються рідко – а радують довго!

До -50 % на насіння овочів!

«Щаслива година» діє на насіння овочів - томати, огірки, буряки, баклажани та дині. Без них город не город, тож не марнуйте час – замовляйте якісне насіння по вигідній ціні.


Замовляйте те, про що давно мріяли


Адже весна та літо минають швидко… І коли, як не тепер, здійснювати свої сільськогосподарські мрії?


** Акція діє з 23.04.2024 р. до 10.05.2024 р, або до закінчення товарних залишків. Акційні пропозиції інтернет-магазину та роздрібної мережі можуть відрізнятись.


23.04.2024

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.