0

Спеціальна ціна лише на svitroslyn.ua

Спеціальна ціна лише на svitroslyn.ua

Інтернет-магазин «Світ рослин» не перестає радувати своїх покупців, і знову підготував Топ-4 товари за найдоступнішою ціною!

З 5 по 18 липня діє знижка до -20% на садові товари

Побілка садова -20%. Для кращого захисту дерев, побілку рекомендується здійснювати 3 рази за сезон: восени, навесні та в середині літа. Саме зараз час перевірити наявність побілки та приготуватися до повторного нанесення.

Інсектицид Капустинка 45 г -15%. Зручний та ефективний препарат, який не тільки захищає культури від шкідників, а й є чудовим добривом, оскільки у своєму складі містить комплекс мікро- та макроелементів, що забезпечують повноцінне живлення культур. З цим препаратом Ваш урожай у повній безпеці!

Фунгіцид Фітал 20мл -15%. Інноваційний засіб, який гнітить розвиток більшості збудників грибкових захворювань. Застосовується для плодових та овочевих культур. Препарат має тривалий період захисту навіть за низьких температур.

Рамка для вуликів Дадан -15%. Один із найнеобхідніших інструментів у бджільництві. Рамка застосовується як основа для медових сот або сот для розплоду. Бджоляр зможе дуже швидко зробити відкачування меду, і якнайшвидше повернути рамки у вулик, щоб бджоли могли знову почати процес заповнення конструкції медом. Вона одна з найзручніших і найпопулярніших у бджільництві.

05.07.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.