0

Вітаємо з Днем матері! Даруємо знижки

Поздравляем с Днем матери! Дарим скидки

Інтернет-магазин «Світ рослин» приєднується до всіх теплих побажань і словам подяки, які почують наші дорогі мами в цей чудовий день і дарує святкові знижки на декоративні і плодові культури. Бажаємо кожної матері душевних сил, ангельського терпіння, жіночого щастя, взаємного кохання і домашнього затишку!

З 07.05 по 10.05 2021 на рослини для саду діють знижки до -25%

Шукайте в нашому каталозі акційний товар:

  • Насіння квітів -25%. Травень – відмінний час для посіву насіння квітів. Коли ґрунт уже досить прогрівся і висадили більшість овочевих культур, можна зайнятися озелененням ділянки декоративними рослинами, які незабаром наповнять її яскравими фарбами.

  • Саджанці троянд -25% – рослини не одного сезону. Купивши кущ троянд одного разу, він буде тішити пишними квітами і приємним ароматом з весни до пізньої осені. А після зими прокинеться з новими силами і зацвіте ще сильніше, змінюючи сад до невпізнання.

  • Цибулинні і кореневища -25%. Подивившись на цвітіння ранніх цибулинних квітів, їх хочеться виростити і на своїй ділянці. На сайті можна ознайомитися з широким асортиментом культур і придбати посадковий матеріал зі знижкою.

  • Полуниця -20%. Погодні умови дозволяють висадити саджанці полуниці, солодкими плодами якої люблять поласувати і діти, і дорослі. Ягоди активно використовується в свіжому, замороженому, консервованому вигляді, з неї готують джеми, варення, пастилу.

  • Виноград -20%, який потішить багатим урожаєм. Серед розмаїття сортів в нашому каталозі можна підібрати виноград по термінах дозрівання, за смаком, кольором, розміром ягід.

07.05.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.