0

Вітаємо з Днем працівника лісу!

Інтернет-магазин «Світ рослин» вітає з професійним святом всіх працівників лісового господарства! І хоче подякувати людям, які відроджують і збільшують лісові масиви, зберігають і захищають ліс від браконьєрства і незаконного вирубування дерев, людей, які працюють над виробництвом продукції та сировини з деревини! І хоче побажати всім працівникам лісу міцного, як стовбур дерева, здоров'я, сонячного настрою, внутрішнього спокою і процвітання в житті!

З 15.09 по 20.09 в честь свята діє знижка -15% на декоративні саджанці, ножиці і секатори

  • Декоративні саджанці. Допоможуть озеленити будь-яку ділянку, створять неймовірно красиві мальовничі краєвиди, зроблять сад гармонійним і казковим. Якщо кожна людина на планеті посадить по дереву, то зможе поліпшити не тільки екологію, а й якість свого життя!

  • Ножиці для трави і кущів. Це інвентар, який просто необхідний, щоб навести порядок в саду. В інтернет-магазині «Світ рослин» широкий вибір ножиць високої якості!

  • Секатори. Хочете, щоб Ваші рослини були здоровими і красивими, то пора придбати помічника-секатора, який є незамінним інструментом під час обрізки!


15.09.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.