0

Вітаємо з днем Бажань! І даруємо -20% на все!

Поздравляем с днем Желаний! И дарим -20% на все!

Все ще чекаєте, поки на потрібний вам товар з'явиться приємна знижка? Прийшов час виконання Ваших бажань. Інтернет-магазин «Світ рослин» до Всесвітнього свята підготував знижки на всі категорії товарів.

У Всесвітній день бажань

Нехай здійсняться вони.

Без інтриг і виправдань

Збудуться серед весни!

З 28 по 30 квітня 2021 при покупці товарів на суму від 500 гривень отримуйте знижку -20%:

Все для бджільництва. Все більше рослин починають квітнути, що стимулює бджіл вилітати на збір нектару і пилку. Тому важливо бути готовим до початку медового сезону і купити корисний товар для пасіки.

Все для кімнатних рослин. У розпал робіт на вулиці, важливо не забувати і про кімнатні культури. У нашому каталозі можна вибрати вазони, підставки і підвіски, ґрунти, добрива та інше товар, щоб створити хороші навколишні умови для кімнатних рослин.

Засоби захисту рослин. З моменту початку вирощування рослин важливо дбати про їх захист від різних хвороб, шкідників і нестерпних бур'янів. І зараз саме час провести весняну обробку саду для здорового росту рослин і щедрого врожаю.

Товар для поливу. З кожним днем ​​температура на вулиці підвищується, а це значить, що пора готуватися до приходу літньої спеки і подбати, щоб усі рослини змогли «напитися».

Садовий інструмент та інвентар. Мінімальний обсяг робіт включає обрізку і підв'язку кущів і дерев, розпушування, перекопування ґрунт, прополку грядок. Тому важливо мати в своєму арсеналі якісний гострий інструмент, який спростить догляд за рослинами.

Все для ландшафтного дизайну. Товар, який допоможе втілити дизайнерські ідеї і створити картину чарівної казки на домашній ділянці.

28.04.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.