0

Вітаємо з Медовим Спасом!

Інтернет-магазин «Світ рослин» вітає з Медовим Спасом, і бажає своїм покупцям такого ж солодкого життя, як мед, а навколо щоб панували тільки радість, щастя, мир і взаєморозуміння!

Тільки з 14.08 по 22.08.2021 в честь свята діє знижка -15% на бджільництво, виноробство, саджанці яблунь, смородини і груші

  • Бджільництво. Домашній мед - це найсмачніший, найсолодший і найкорисніший продукт так, як він зроблений з любов'ю. Без бджіл і без пасічників, ми б не змогли спробувати такі смачні ласощі, тому якраз в це чудове свято можна віддячити нашим трудягам шикарними подарунками по бджільництву, вони точно будуть здивовані і захоплені! У розділі бджільництво є величезний вибір необхідного інвентарю для пасічних робіт, тільки високоякісне обладнання в інтернет-магазині «Світ рослин», та ще й зі знижкою -15%!

  • Виноробство. Яке ж свято без смачного вина, а якщо воно ще й домашнє, то захопленню взагалі немає меж. Якщо Ви давно займаєтеся виноробством або хочете почати, то зараз саме час! Адже на весь асортимент виноробного обладнання знижка -15%. Пора порадувати рідних і близьких смачним, корисним домашнім вином!

  • Саджанці яблунь, смородини і груші. Великий асортимент плодово-ягідних саджанців, які через пару років після посадки, зможуть нагородити великим урожаєм. І наступний Медовий Спас буде з чудовими солодкими кулінарними шедеврами!

14.08.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.