0

Вітаємо зі святом Івана Купала

Поздравляем с праздником Ивана Купала

Інтернет-магазин «Світ рослин» вітає з древнім слов'янським святом Івана Купала, і хоче побажати своїм покупцям побільше радості, життєвих перемог, казковості і виконання бажань. І в честь свята дарує знижку на газонну траву і насіння квітів -20%. Проведіть свято з користю для себе і для своєї ділянки!

З 6.07-8.07.2021 діє знижка в -20% на газонну траву і насіння квітів


Газонна трава. Газон є кращою прикрасою будь-якої ділянки. Він вважається ознакою добробуту і розкоші. Він допоможе зробити ділянку більш доглянутою і красивою. Газонна галявина не тільки надає естетичний вигляд, але і велику користь. Адже газон поглинає пил, шум, вуглекислий газ і виробляє більше кисню, захищає ґрунт від вивітрювання. А бігати босоніж по галявині - це одне задоволення!

Насіння квітів.За допомогою квітів, можна створити рай і на землі. Це справжні живі прикраси, які закохують в себе, заворожують і піднімають настрій. За допомогою квітів можна створити квіткові композиції, букети, вінки. Адже без них не обходиться жодне свято, особливо свято літа Івана Купала. Великий вибір насіння квітів, можна придбати в інтернет-магазині «Світ рослин».

06.07.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.