0

Вітаємо зі Всесвітнім днем навколишнього середовища!

Поздравляем со Всемирным днем окружающей среды!

Інтернет-магазин «Світ рослин» вітає зі Всесвітнім днем ​​навколишнього середовища і дарує величезні знижки на актуальні товари по догляду за природою -15%

Біо-препарати. Зараз літо, тепло, якраз ідеальний час для дачі і для догляду за навколишнім середовищем. Але, щоб життя за містом приносило одне задоволення, потрібно подбати про систему каналізації. Біопрепарати допоможуть усунути неприємний запах, утилізувати органічні відходи, знищити шкідливі мікроорганізми в біотуалетах, вигрібних ямах, септиках. За допомогою біопрепаратів можна отримати натуральне органічне добриво. Такі засоби працюють дуже ефективно, та ще й зі знижкою -15%.

Насіння. Пора покопатися в городі зараз і насолодитися гарним урожаєм в майбутньому! Насіння овочевих, квіткових, пряних і зелених культур зі знижкою -15%.

Саджанці. Давайте допоможемо природі, збільшивши кількість зелених насаджень! А ще краще посадити саджанці плодово-ягідних культур, які не тільки забезпечують кисень, а й дають екологічно-чистий, смачний і багатий урожай! Якщо Ви не встигли придбати свої улюблені саджанці, то поспішайте зараз, в честь свята знижка -15%. Подбайте про природу, і вона точно подбає про Вас!

Акція діє з 04.06.21 до 06.06.21 р

04.06.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.