0

Святкуймо День пошти знижками

Празднуем День почты скидками

Тільки до 16 жовтня діє акція зі знижками до -15%

В покупках в інтернеті є своя неповторна романтика. Спочатку спокійно, без поспіху обираєш все, що потрібно. А потім чекаєш, коли «приїде» омріяний пакуночок. Наче і сам все оплачуєш, і розумієш, що це результат звичайної логістики, але відчуття при отриманні, ніби поштовий голуб приніс тобі бандерольку з казкової країни. І що б там не було всередині: чи то пакет з добривом, чи пара нових гумових черевиків, а розпаковувати коробку та діставати замовлені товари завжди особливо приємно.


В дні, коли весь світ святкує День пошти, є чудова можливість долучитися до цього приводу та замовити собі поштою корисні товари. Це не просто приємно, а ще й вигідно!

*Знижки поширюються на обрані товари, представлені в асортименті з перекресленими цінами. Акція діє до 16.10.2019 р або до закінчення товарних запасів в інтернет-магазині svitroslyn.ua. Знижка не підсумовується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період (покупцеві нараховується знижка більша розміром). Акції в інтернет-магазині можуть відрізнятися від акційних пропозицій в роздрібній мережі.

 
До закінчення акції залишилося:




08.10.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.