0

Пропозиція тижня зі знижкою -20%

Предложение недели со скидкой -20%

Тижнева знижка -20% з 8 по 14 червня 2021 р на товари для захисту майбутнього врожаю!

Крапельний полив - це справжня знахідка, яка полегшує життя городників. Він не тільки економить водні ресурси, а й підтримує регулярну подачу води, не зачіпаючи листочки. Крапельний полив можна використовувати в теплицях, на садових і дачних ділянках, городах, грядках. Завдяки такій системі, рослини отримають необхідну кількість води в потрібний час. А щоб рослини не хворіли обов'язково потрібно використовувати фунгіциди. А від докучливих мурах ефективно впорається порошок Bross. Піклуватися про майбутній урожай потрібно вже зараз!


  • Стрічки і трубки для краплинного поливу. Широкий вибір крапельних стрічок і трубок для краплинного поливу зі знижкою -20% тільки в інтернет-магазині «Світ рослин».
  • Ревус Топ. Це фунгіцид нової системного дії, який застосовується для лікування грибкових захворювань картоплі і томатів, а також можна використовувати для виноградних культур. Препарат не тільки підходить для профілактики, але і ефективно бореться з хворобою.
  • Порошок від мурашок Bross. Ефективний препарат, який використовується для боротьби з мурахами. Порошок можна використовувати не тільки на відкритому повітрі, але і в приміщенні.
  • 08.06.2021

    Повернення до списку

    Відгуків поки що немає


    Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.