0

Прекрасні знижки на найнеобхідніші товари!

Прекрасные скидки на самые необходимые товары!

За визначенням деяких календарів, 20 листопада відзначається Прекрасний день. Хоча, насправді, для гарних знижок грандіозного приводу не потрібно. Тож цього дня лише корисні знижки на Найнеобхідніші товари в листопаді. Купуйте зараз та користуйтеся роками!

  • Кожен садівник знає, що агроволокно надійно вкриває! Біле - для захисту від зимових холодів та весняних приморозків. Збудуйте для своїх рослинок «дихаючий» будиночок з комфортним мікроклімотом всередині. Чорне – немов плащ супергероя врятує ваші грядки від зомбо-армії бур’янів. Надокучливої трави так важко позбутися, тільки ти відриваєш їй чуба, а вона ще сильніше росте від коріння. Вихід є – постелив клаптик чорної агротканини на міжрядді - і трава більше не проб’ється! Купуйте чорне та біле агроволокно зараз зі знижками до -20%!
  • Особливо теплолюбні культури потребують додаткової теплоізоляції та збереження вологи всередині. Прекрасно з цим завданням впорається легка поліетиленова плівка по знижці -20%!
  • Щоб ви надійно зафіксували імпровізовану тепличку, ми даруємо вам знижки -15% на дуги для парника.
  • А зі швидкою фіксацією гілок кущів чи довгих пагонів винограду, відмінно впорається Кембрік. М’яка, міцна та еластична трубка з легкого ПВХ-матеріалу, вона не втрачає своїх властивостей навіть при впливі низьких температур. Купуйте зараз зі знижкою -15%, а наступного літа у вас вже буде надійний контролер для неслухняних в’юнких рослинок.

  • Тепер про найприємніше! Що може тішити садівника та городника більше, ніж дружні сходи молодої розсади, що своїми зеленими чубками тягнеться до сонця. Диво народження нової рослинки може відбутися лише з якісного насіння. Знижуємо ціни, щоб ви запаслися свіженьким посадковим матеріалом – купуйте насіння будь-яких культур від 2000 гривень та отримуйте знижку -20%.

  • Ідеально скомплектовані парнички 4, 6 та 8-метрової довжини вже чекають на замовлення! Використовуючи Парники Світ Рослин ви закохаєтесь в процес вирощування розсади. Тільки задумайтесь: легка, дихаюча агротканина натягнута між гнучкими пластиковими дугами, які за вашим бажанням підлаштовуються під потрібну висоту, закріплюється парничок спеціальними кілочками-фіксаторами. От і все надійний захисник ранніх рослинок вже стоїть на варті майбутнього врожаю. Виконавши свою місію він повертається в свою міні-версію та чекає наступних подвигів. Вони створені для того, щоб робити ваше життя зручним та комфортним і лише зараз ви можете взяти їх зі знижкою -15%!
  • Зима - це час домашнього затишку, який нам створюють кімнатні рослини Потурбуйтесь про їх якісне харчування Купуйте добрива для кімнатних рослин зі знижками -15%!

 
До закінчення акції залишилося:


*Знижки поширюються на обрані товари, представлені в асортименті з перекресленими цінами. Акція діє тільки 28.11.2019р. або до закінчення товарних запасів в інтернет-магазині svitroslyn.ua. Знижка не підсумовується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період. Покупцеві нараховується знижка більша за розміром.

20.11.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.