0

Розпродаж саджанців плодових чагарників до -50%

Распродажа саженцев плодовых кустарников до -50%

Хто ж не любить поласувати смачними та корисними ягодами?! Саджанці плодових чагарників мають не лише соковиті та смачні плоди, але й зможуть надати особливого акценту в оформленні ділянки. Тому якщо Ви ще не встигли придбати плодові кущі, то зараз саме та можливість, адже зараз на них діє величезна знижка!

З 27.10.21 до 14.01.22 діє знижка до -50% на саджанці плодових кущів

Актинідія - дуже красива плетиста ліаноподібна рослина, зі смачними, схожими на ківі, плодами. Ця рослина надасть особливого акценту на ділянці і зачарує прекрасним легким ароматом.

Брусниця - це справжня вітамінна бомба. Плоди здатні збагатити корисними вітамінами організм та зміцнити імунітет. А ягідки червоного кольору прикрасять будь-яку ділянку яскравими фарбами.

Виноград - це одна з найпопулярніших культур, плоди яких використовуються і в кулінарії та у виноробстві.

Кизил– ароматні ягоди цієї рослини широко використовуються для приготування варення, компотів, сушіння.

Журавлина- це рослина, плоди якої багаті вітамінами, мікроелементами та антоціанами. Таке вітамінне дерево має бути у кожному саду.

Малина - немає, напевно, жодної ділянки, де б, не було цієї прекрасної рослини. Плоди — це ласощі, які запам'ятовуються з дитинства. У нашому інтернет-магазині можна придбати різні сорти цього плодового чагарника, який буде плодоносити і не один раз.

ІНШІ ПЛОДОВІ КУЩІ


13.11.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.