0

Розпродаж саджанців троянд до -50%

Распродажа саженцев роз до -50%

Троянди завжди радують, і приносять щастя і чарівність своїм власникам. І щоб троянди були в кожному будинку, ми підготували знижку на них до -50%! Сідайте зручніше, заходьте на сайт і вибирайте саджанці троянд, які запали в душу і в Ваше серце.

ВЕЛИКИЙ розпродаж до -50% на всі саджанці троянд

Внутрішній двір - це гордість господині, тому всі намагаються створити гарний квітник, альпійську гірку, яка стала б справжньою окрасою ділянки. Але головною царицею завжди вважалася троянда, яка своїм цвітінням зачаровує з першого погляду. Багато створюються ландшафтних композицій де троянді завжди віддається почесне місце.

Наприклад, для створення розаріїв підійдуть чайно-гібридні троянди, флорибунди, мініатюрні та ін.

Для створення живої або вертикальної огорожі підійдуть плетисті троянди, які здатні покрити своїм пишним цвітінням всю секцію паркану, або прикрасити альтанки, арки, будівлі. За допомогою них можна приховати недоліки саду.

В солітерній посадці шикарно виглядають паркові, чайно-гібридні троянди, флорибунда і троянди Кордес.

Для створення альпійських гірок підходить почвопокривні або мініатюрні троянди, в поєднанні з природними каменями, вони здатні додати будь-якому місцю просто казковий вигляд.

Англійські троянди просто усипані пишними суцвіттями і мають божественний аромат. Вони підходять для створення розаріїв, міксбордерів, клумб і солітерної посадки.

Весь асортимент троянд тут!

Акція діє з 20.10 по 31.12.2021


20.10.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.