0

Розпродаж саджанців садового центру

Распродажа саженцев садового центра

Якщо ви завжди мріяли про красивий, пишноквітучий, зелений сад, але завжди не вистачало коштів, то з нами ви завжди можете втілити мрію в реальність. Адже у Світ Рослин завжди низькі ціни, висока якість, цікаві пропозиції та море знижок! Ми допоможемо вам створити сад вашої мрії!

З 12.08 по 12.09 2022 року діє знижка до 40% на саджанці листяних та хвойних рослин

  • Листяні рослини - широкий асортимент барбарису, бруслини, будлеї, гортензії, дейції, форзиції, лаванди, спіреї, гібіскусу та інших декоративних та квітучих кущових рослин чекають на вас. З їхньою допомогою можна створити неймовірні ландшафтні пейзажі, які допоможуть розслабитися, відновити сили та зарядитись натхненням на довгі роки. Час наводити красу на своїй ділянці та насолоджуватися своїм творінням.

  • Хвойні рослини - туї, ялівці, ялинки, кипарисовики, сосни, все це можна придбати вже зараз. Вічнозелені рослини завжди випромінюють особливу витонченість і аристократичність, чудово гармонують з іншими насадженнями і газоном, і дивовижно виглядають як живоплоти.

Акція діє у всіх роздрібних магазинах Світ Рослин та в інтернет-магазині svitroslyn.ua. Інформацію про співвідношення розміру знижки до попередньої ціни реалізації товару та інші деталі дізнавайтесь у консультантів мережі магазинів Агроцентр «Світ Рослин» або на svitroslyn.ua.

Знижка діє з 12.08 до 12.09 2022 року включно або до закінчення товарних запасів!


12.08.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.