0

Розкішний подарунок до Нового року – жива ялинка у горщику. Уже в продажу!

Роскошный подарок к Новому году - живая елка в горшке. Уже в продаже!
Розкішний подарунок для знайомих та відмінне придбання для себе живі ялинки в горщику до Нового року!

Уже в продажу, поспішіть забрати найкращі!

Мережа магазинів «Світ Рослин» вже другий рік поспіль проводить благодійну акцію «Ялинка Добра», метою якої є збір коштів для придбання необхідного обладнання для онкохворих діток. Минулого разу ми, об’єднавши 2 благодійні акції «Ялинка Добра» та «Врятуй життя», зібрали суму – 110 459 грн. Зібрані кошти були направлені на придбання для онкогематологічного блоку Чернігівської дитячої обласної лікарні (вул. Пирогова, 16) нового медичного апарату – «Веносканер» (настільний прилад для виявлення вен та забезпечення доступу до них) – детальше у нашому звіті

Найбажаніший подарунок напередодні Нового року - це розкішна, запашна лісова жителька – ялинка. Зазвичай, щоб прикрасити наші свята, вічнозеленим деревцям доводиться покидати обійми рідного лісу у зрубаному вигляді. Більш щадний варіант – це вибір пластикових «пухнастиків» в якості атрибуту Новорічного дива, але за атмосферністю та ціною вони не зрівняються з живими красунями та й до екології вони нещадні!

Як і в будь-яких складних ситуаціях існує третій найбільш виграшний вибір – дарувати живі ялинки в контейнері. Обрати можна як маленький саджанець, який буде живитися любов’ю та на очах власника перетвориться в розкішне дерево, так і самодостатню прикрасу вже цього Нового 2020 року!

Жива ялинка в горщику – найкраща альтернатива зрубаним деревам та нещадному пластику, який заполоняє нашу планету своїм нагромадженням.

А ще жива ялинка в горщику – це:

  • Чарівна новорічна прикраса, яка наповнить будинок атмосферою святкового дива;
  • Турбота про сучасну екологію та вклад в здорове майбутнє наступних поколінь;
  • Позитивний приклад, прищеплення екологічного мислення дітям;
  • Звільнення від марудних прибирань обсипаних сухих гілочок;
  • Найкращий подарунок для сучасних свідомих, людей, прихильників еко-тематики та любителів всього живого.
Які ялинки в контейнері купити можна в Світ Рослин:
09.12.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.