0

Різдвяні чудеса для онкохворих дітей

Рождественские чудеса для онкобольных детей

Вибираючи товари з позначкою "Я допомагаю дітям" ви допомагаєте дітям у боротьбі з онкозахворюваннями. Частину коштів від продажу буде перераховано на купівлю подарунків та необхідних матеріалів для дітей, які проходять курс лікування в онкогематологічному відділенні Чернігівської обласної дитячої лікарні.

З 14.12.2021 по 03.01.2022 діє благодійна акція для дітей з онкозахворюваннями

Товари, при покупці яких ви допоможете у зборі коштів для лікарні:

  • Субстрати. Високоякісна ґрунтосуміш, яка створює ідеальні умови для вирощування рослин.

  • Насіння овочів. Широкий асортимент насіння різних торгових марок, які допоможуть виростити будь-які овочі на Вашій грядці. Адже овочі мають поживні елементи і вітаміни, допоможуть виглядати красивими і здоровими.

  • Вазони Оріана Куля. Стильна сучасна ємність кулястої форми, яка виготовлена ​​з екологічно чистого матеріалу – кераміки, що сприятливо позначається на розвитку рослин. Вазони Куля мають різний об'єм, тому без проблем зможете підібрати ідеальний для своєї улюбленої рослини.

  • Вазони Алеана Ніколь. Один з найзручніших пластикових вазонів, який користуються величезною популярністю серед квітникарів, завдяки своїй якості матеріалу і низькій ціні.

  • Вазони Тоскана мають різну форму і виглядають просто чудово, завдяки широкому спектру кольорів. Підставка зливається з вазоном і виглядає як одне ціле, роблячи вазон більш гармонійним і привабливим.

  • Кашпо Аркада для орхідей. Ідеальне кашпо для королівських орхідей, розроблене з урахуванням особливостей кореневої системи рослини.

Так само приєднатися до акції зі збору коштів можна, купивши кімнатні рослини (такі як дифенбахія, заміокулькас, кротон, каланхоє, драцена, фаленопсис, алоє, фікус) у наших роздрібних магазинах у містах Чернігів, Полтава та Кременчук, адреси магазинів ви знайдете ТУТ.

Давайте робити дива разом!


19.12.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.