0

Різдвяні знижки

Рождественские скидки

Вітаємо зі святом Різдва! І бажаємо, щоб цього року дива прийшли до кожного. Щоб кожен будинок був наповнений щастям, радістю, благополуччям, достатком та внутрішньою гармонією! Ми хочемо провести це свято разом із Вами та даруємо знижку до -20% на товари нашого магазину!

З 4 по 17 січня діє різдвяна знижка до -20%

  • Вуличні вазони -20%. Широкий асортимент вазонів, які використовуються для висаджування рослин на свіжому повітрі: на балконі, лоджії або присадибній ділянці.

  • Пластикові вазони -15%. Користуються величезною популярністю у квітникарів, тому що виготовлені з високоякісного матеріалу, мають невелику вагу та доступні за ціною.

  • Бетонні вазони -15%. Ідеальний подарунок для любителів квітів чи офісних працівників. Вазони різноманітної форми невеликих розмірів впишуться в будь-який інтер'єр приміщення, або можуть бути самостійним декором.

  • Садові фігури -15%. Ці фігури, які здатні прикрасити та оживити будь-яку ділянку, вони виглядають чудово, особливо у композиції з квітучими та декоративними рослинами. Відмінний подарунок, щоб порадувати та здивувати своїх близьких.

  • Виноробство -15%. Весь необхідний інвентар для приготування вина в домашніх умовах є в нашому інтернет-магазині та ще зі знижкою -15%. Хороший подарунок для будь-якого винороба, новачка чи просто любителя!

Акція поширюється на роздрібні магазини, де діє знижка також на кімнатні рослини -15%. З графіком роботи магазинів можна ознайомитись ТУТ.

04.01.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.