0

З Днем Перемоги!

С Днем Победы!

Вітаємо з 76-ю річницею Дня Перемоги і даруємо нашим покупцям знижки на актуальний товар для ділянки. Бажаємо мирного неба над головою, душевного спокою, любові, тепла і більше щасливих моментів в кожний прожитий день. Зі святом Великої Перемоги!

З 07.05 по 10.05 2021 на товар для ділянки діють знижки до -20%

У нашому каталозі можна ознайомитися з акційним товаром:

  • Інструмент і інвентар -15%. Прополоти, перекопати, розпушити ґрунт, обрізати кущі і дерева – мінімальний обсяг завдань, з яким стикається кожен. Якісний інструмент допоможе з легкістю впоратися з роботою, забезпечивши доглянутий вигляд ділянці і захист рослин.

  • Все для ландшафтного дизайну -15% – аксесуари, рослини та інструменти, які допоможуть облагородити територію приватного сектора, дачної ділянки, створюючи затишну обстановку для можливості розслабитися.

  • Товар для поливу -20%. Сонечко з кожним днем ​​все більше припікає, тому важливо подбати, щоб усі рослини отримали достатню кількість вологи. Товар для поливу – незамінний на кожній дільниці для забезпечення гарного росту культур і рясного врожаю.

  • Все для виноробства -10%. Не встигнеш озирнутися, як виноградники дадуть урожай, що є хорошою можливістю для приготування якісного напою на свій смак.

  • Все для бджільництва -10%. Все більше розквітають дерева, чагарники і трав'янисті культури, залучаючи яскравими фарбами бджіл на ділянку. Тому важливо бути готовим до початку медового сезону і купити корисний товар для пасіки.

07.05.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.