0

З Днем закоханих! Все для Ваших улюблених рослин

С Днем влюбленных! Всё для Ваших любимых растений

Вітаємо з Днем закоханих, і бажаємо, щоб Ваші серця завжди були наповнені любов'ю, теплом та ніжністю, щоб кожен день був сповнений любові, краси, гармонії та натхнення. В честь свята ми підготували вигідну пропозицію, яка потішить будь-якого квітникара!

З 10 по 15 лютого діє знижка -30% до Дня Святого Валентина

При покупці від 3 будь-яких продуктів з наданих груп товарів діє знижка -30%!

Групи товарів:

  • Добрива для кімнатних рослин. Високоякісні засоби на основі мінеральних або органічних компонентів, які при внесенні сприяють кращому розвитку та цвітінню домашніх культур.

  • Вазони для квітів. Ємності для квітів, які різноманітні за кольором, формою, дизайном, чудово підійдуть для Ваших кімнатних рослин, і стануть для них ідеальним будиночком, де почуватимуться комфортно та затишно.

  • Добавки до ґрунтів. Необхідні матеріали, які покращують склад та фізичні властивості ґрунту. Роблять грунт оптимально вологим, водопроникним, повітропроникним, з достатньою кількістю мікро- і макроелементів.

  • Насіння квітів. Квіти — роблять наше життя яскравішим, красивішим і світлішим, вони здатні радувати навіть у похмурі дні. Щоб привнести яскравих фарб, достатньо виростити улюблену квітку, тому в нашому інтернет-магазині величезний вибір різних видів квітучих рослин, щоб кожен покупець міг вибрати квітку собі до душі!

З любов'ю для наших покупців від "Світ рослин"!


10.02.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.