0

Зі святом! З Днем захисту дітей!

С праздником! С Днем защиты детей!

Від щирого серця інтернет-магазин «Світ рослин» вітає наших шановних покупців зі світлим святом з Днем захисту дітей, і дарує грайливі знижки -20% на найактуальнішу літню продукцію!


Репеленти. Зараз тепла пору року, хочеться порадувати своїх рідних прекрасним сімейним відпочинком на свіжому повітрі, походом, гарненько відпочити, насолодитися шашличками, але перешкодити такій ідилії з природою можуть всякі кусаючі комахи, такі як комарі, мошки, ґедзі, кліщі та інші. На допомогу і прийдуть репеленти - це ті засоби, які відлякують літаючих кусаючих маленьких шкідників. Тому купіть засоби захисту від шкідників і зробіть відпочинок для себе і дітей максимально комфортним!

Лопатки дитячі. Не знаєте, що взяти на відпочинок з дитиною?! Придбайте лопатки для піску, і Ваші діти займуть себе на довгий час, а Ви тим самим зможете розслабитися і добре відпочити! Це ще й прекрасний спосіб для взаємодії з дітьми, пориньте в дитинство, побудуйте разом замки, тунелі, черепашки і проведіть незабутній день разом з дітьми. Вони це точно оцінять!

Пряні культури. Вітаміни потрібні в будь-який час року. А кращі вітаміни - це вітаміни вирощені своїми руками! Порадуйте діток смачними і корисними стравами з додаванням пряних трав. Або можна зробити сімейну традицію - посадку насіння разом з дітьми! Вони такий досвід точно не забудуть!

Акція діє з 01.06.2021 до 03.06.2021 р

01.06.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.