0

Садовий бум під знижок шум. До -50% на товари для саду

Садовый бум под скидок шум. До -50% на товары для сада

Літній сад - ідеальне місце для заспоійливого відпочинку. Але, щоб сад завжди залишався красивим і доглянутим потрібно докласти багато кропітких зусиль і чимало фінансових витрат. Хоча б в одному пункті цього списку ми прагнемо вам допомогти. Саме тому ми скинули ціни більше ніж на тисячу товарів, які вже готові до покупки!

Такої щедрої пропозиції може більш не статися, а знижкам до -50% так важко опиратися!

Ціни знижені на наступні категорії товарів:

  • До -50% на насіння газонної і лугової трави - смарагдова повільно зростаюча травичка, запашна біла або червона конюшина - серед нашого асортименту ви знайдете все для створення ідеального газону.
  • До -50% на насіння овочів та зелені - зараз вигідний час закупитися річним запасом насіння овочів та зелені, щоб в майбутньому забути про поспішні, дорогі покупки.
  • До –30% на субстрати і ґрунти - готові субстрати мають в своєму складі всі необхідні поживні речовини для гарного росту та розвитку рослин, а вигода з їх покупки зараз буде максимальною.
  • До -15% на добрива для саду та кімнатних рослин. Будь-яка рослина потребує внесення якісних і комплексних добрив. Готові, корисні добрива зараз можна придбати і заощадити на цій необхідної покупці.
  • До 15% на товари для поливу. Влітку, як ніколи сад і город потребують своєчасного поливу. Щоб не дати рослинам засохнути підберіть правильну і економну систему поливу, це вбереже ваші зусилля і бюджет!
  • -15% на засоби захисту рослин (протруйники, інсектициди, гербіциди) - зберегти урожай від втрат, підвищити стійкість рослин до хвороб та відігнати шкідників-комах допоможуть професійні засоби захисту рослин.
  • До -15% на вазони, садові фігури, підставки для квітів. Так, засобами для захисту і добривами закупилися, а тепер варто подумати і про красу. Цікаві, незвичайні і дуже привабливі садові фігури на будь-який смак майбутнього власника. Зручні і декоративно виконані вазони, а також витончені підставки для квітів вже готові прикрасити собою вашу ділянку!
  • -10% на садове взуття - зручне, практичне, а головне воно гарантує захист ваших ніг під час виконання садових робіт!
  • -10% на товари для тварин. Не варто забувати про братів наших менших, подбайте про їх відпочинок і якісне харчування!

Тож бери взуття садове,

І газон засій і поле,

Посій зелень до салатів,

Овочів, мов із плакатів.

Знижки сіять дозволяють -

Ціни навпіл поділяють.

Бери ґрунти, хапай субстрати,

Бо зараз на третину ціни знято!

Візьми товари для поливу,

Щоб сонце сад не засушило!

І прихопи ще гербіцити,

Протруйники й інсектициди.

І добриво клади у кошик,

Щоб зекономить зараз гроші.

Садові фігури, вазони й підставки,

Прикрасять твій сад, мов польові мавки.

І про кота не забувай,

Траву улюбленцю придбай!

Кіт-садівник
Кіт

 
До закінчення акції залишилося:




*Знижки поширюються на обрані товари, представлені в асортименті з перекресленими цінами. Акція діє до 10.08.2019 р, або до закінчення товарних запасів в інтернет-магазині svitroslyn.ua. Знижка не підсумовується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період і зі знижкою дисконтних карт. У разі, якщо на товарі міститься позначка Брокколі, покупцеві нараховується знижка більша за розміром. Умови акції "Садовий бум" в інтернет-магазині svitroslyn.ua. можуть відрізнятися від умов роздрібної мережі.

10.07.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.