0

Сезон Осінь 2020 відкрито. Оформіть передзамовення першими!

Сезон Осень 2020 открыт. Делайте предзаказы первыми!

Осінній сезон 2020 відкрито!

Встигніть оформити попереднє замовлення першим, щоб першим його отримати!

  Які переваги оформлення замовлення на старті сезону:

  • Саме зараз найбільший вибір товару на сайті;
  • На старті сезону найвигідніші умови здійснення покупок – посадковий матеріал обираєте з повного асортименту і бронюєте його за вигідною початковою ціною;
  • Оформлюючи попереднє замовлення на сайті, ви стаєте в чергу на його отримання. Відповідно, першим отримає свої квіти, кущі чи дерева той, хто першим оформив покупку;
  • Вибір зручного способу оплати – після отримання товару або ж передоплата.

Відкриємо секрет! Оплачені замовлення відправляються першочергово, але зручний спосіб оплати обираєте саме Ви і вже на цьому етапі можете вплинути на першочерговість отримання своєї посилки.

 Які рослини можна замовити просто зараз:

Цибулькові квіти купити в Україні

Троянди купити в Україні

Плодові кущі купити

Плодові дерева купити

Сіянка купити


  Чому варто висаджувати рослини саме восени:

  • Ранній розвиток рослин з початку наступного сезону. Осінні саджанці встигають укорінитися до початку заморозків і з першими весняними днями підуть в активний ріст;
  • Легкість осінньої посадки – в вологому осінньому ґрунті створюються комфортні умови для легкого укорінення посадкового матеріалу. До того ж лагідна, не спекотна погода та вологий ґрунт дозволять зменшити кількість поливів.
  • Вигідність осінніх покупок – осінній посадковий сезон характеризується своєю спокійністю, щойно викопаний посадковий матеріал відрізняється свіжістю та помірними цінами.
  • Економія часу – коли літні клопоти в саду будуть завершені, а до настання наступного сезону залишається ще півроку в такій умиротвореній обстановці ми вступаємо в період осінньої посадки. Коли весною просто не придумаєш за яку роботу братися в першу чергу, то саме зараз ми можемо планомірно обдумати висадку своїх улюблених рослинок.
  • Особливі рослини, які можна висаджувати лише восени. Це улюблені багатьма тюльпани, нарциси, гіацинти, крокуси, мускарі, підсніжники, на нашому сайті ви знайдете ці квіти в повному різноманітті та потішитесь яскравими новими сортами.


02.07.2020

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.