0

Сезон горить - ви все встигли купить?

Сезон в разгаре - всё ли вы заказали?

Сезон горить – ви все встигли купить?


Вже зовсім скоро почнеться відправка сезонних товарів, але ви ще встигаєте замовити улюблені рослинки з багатого асортименту.

  • Найгарніші сорти троянд – класичні чайно-гібридні, невибагливі ґрунтопокривні, морозостійкі Кордес, розкішні паркові, декоративні плетисті, економні набори троянд, скомпановані для створення ідеальної трояндової композиції в саду та багато інших заворожуючих ароматних красунь.
  • Цього року ми вирішили здивувати вас прекрасними новинками багаторічних квітів, але й не забули про традиційні весняні цибулькові квіти. В нашому каталозі ви знайдете ніжні первоцвіти морозника, примули та анемонів, ошатні півонії та амариліси, декоративні містантус, астильбу та ахілею. А ще більше 30 видів яскравих квітів для прикраси будь-якого саду, альпійської гірки чи балкону. Замовляйте просто зараз, щоб отримати товар в порядку пріоритету.
  • саженці троянд купити
    цибулькові квіти купити
  • Давно хотіли придбати новий сорт яблуні чи груші, чи можливо мріяли виростити компактний сад з колоновидних чи багатосортових дерев? Визначайтеся скоріше, адже саджанці плодових дерев розмітаються, мов гарячі пиріжки з прилавку. І пам’ятайте, що найсмачніше закінчується першим.
  • Найсоковитіші ягідки дрімають в бруньках наших саджанців плодових кущів. Ароматна полуничка, вітамінна смородина, соковитий виноград, безколючкова або великоплідна ожина, екзотична актинідія - яку з цих культур ви бажаєте бачити в своєму саду вже цього року? Покваптеся обрати, адже з кожним днем сортів в нашому каталозі стає все менше!
  • Саджанці плодово-ягідні купити
    плодово-ягідні кущі купити
16.03.2020

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.