0

Знижка -15% на туї!

Скидка -15% на туи!

Туя є улюбленицею багатьох садівників, адже вона виглядає вишукано та велично. Вона завжди приковує до себе погляди багатьох, завдяки своєму соковитому забарвленню та різноманітній формі. Рослину майже завжди використовують у ландшафтному дизайні, адже за допомогою неї можна декорувати великі площі та маленькі ділянки. Можна вигадати різні поєднання, як з декоративно-листяними рослинами, так і з квітучими. Туя зачаровує не лише своєю красою, а й стійкістю до різних погодних умов, стрижок та умов міста. Догляд за нею досить простий, він зводиться до поливу в міру висихання ґрунту, підживлення органічними та мінеральними комплексними добривами, профілактичної та формуючої стрижки, профілактики та лікування захворювань.

З 10.06 по 23.06 діє знижка -15% на туї

Туя західна Смарагд

smaragd01.jpg

Вічнозелена рослина з вузькою пірамідальною кроною насичено яскраво-зеленого кольору. Вона ідеально виглядає в якості живоплоту або в композиції з іншими рослинами. Красуня виростає до 5 метрів заввишки. Вона дуже піддатлива, завдяки чому можна створювати різні скульптурні форми. Рослина може похвалитися своєю стійкістю до холодних зим та міських умов. При належному догляді довго радуватиме своєю неймовірною красою.


Туя Danica

danika01.jpg

Ця туя користується величезною популярністю у ландшафтних дизайнерів, завдяки своїй мініатюрності, кулястій формі та повільному зростанню. Карликовий чагарник виростає всього до 60-80 сантиметрів заввишки, а в діаметрі становить 1 метр. Туя здатна виділяти речовину фітонцид, який пригнічує ріст та розвиток бактерій, мікроскопічних грибів, дрібних комах та найпростіших організмів, а також здатна підвищувати імунітет людини, тому її часто висаджують поруч зі школою, дитячими садками та медичними закладами.


Туя східна Aurea Nana

Aurea-Nana01.jpg

Повільнозростаючий вид туї з яйцеподібною кроною. Ідеально підходить для прикраси кам'янистих садів або для створення живоплотів. Можна використовувати і в контейнерних композиціях, прикрашаючи терасу, балкон чи лоджію. Довговічна вічнозелена рослина добре переносить зиму, любить сонячні ділянки, але може рости й у півтіні.







Акція діє з 10 до 23 червня 2022 року.


10.06.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.