0

Знижка -20% на газонну траву

Скидка -20% на газонную траву

Як чудово бачити доглянутий густий трав'янистий покрив, ходити босоніж, відпочивати, займатися спортом і влаштовувати пікніки з сім'єю і друзями. А сам запах скошеної трави добре позначається на психологічному стані як дорослих, так і дітей. Він чудово справляється зі своєю естетичною та практичною функцією, але мало хто знає, що він ідеально виконує і санітарно-гігієнічну. Поглинання вуглекислого газу, шуму, пилу та, запобігання ерозії та вимиванню ґрунту, створення сприятливого мікроклімату ділянки, очищення від шкідливих мікроорганізмів, це мала частка того, що може зробити газонна галявина. Море вражень, легкості, краси та свіжості гарантовані.


alp-lug1.jpg

Насіння газонної трави Альпійський луг -20% справжній квітковий рай на Вашій ділянці здатна створити ця газонна трава. До складу входять однорічні та багаторічні квіти, які тривалий час радуватимуть яскравим цвітінням та неймовірним альпійським ароматом. Газон зовсім невибагливий у догляді і не вимагає частого косіння, достатньо 1-2 рази на сезон.



sportivna1.jpg

Газонна трава Спортивна -20% - один із найвитриваліших газонів. Йому не страшні інтенсивні навантаження, тривала посуха і навіть тінь. Застосування універсальне, використовується практично скрізь: парки, сквери, присадибні ділянки, дворища та ін. При належному догляді тішить практично цілий рік, зберігаючи свій зовнішній вигляд та експлуатаційні характеристики.


tinoviy1.jpg

Газонна травосуміш Тіньова -20% - якщо у Вас погано освітлювана, затінена ділянка, але Ви мрієте про яскравий красивий і густий газон, то ця газонна суміш здатна перетворити мрію на реальність. До складу ретельно підібране насіння, яке здатне витримувати не лише 70% затінку, а й посуху, механічні пошкодження та мінливі погодні умови. Має чудову схожість і насичений колір.


Акція діє з 9 по 15 червня 2022 року


09.06.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.