0

Знижка до -15% на вазони та добрива для кімнатних рослин

Скидка до -15% на вазоны и удобрения для комнатных растений

Акція для всіх любителів кімнатних рослин! Економте до 15% при покупці вазонів, кашпо, підставок, підвісок і добрив для кімнатних! Поспішайте акція діє до 09.09.2019!

Поціновувачі живої зелені в будинку і розкішних кімнатних квітів! Пам'ятаємо, що потрібно встигнути пересадити своїх зелених улюбленців у вересні-жовтні, щоб вони набралися сил до зими, а деякі екземпляри благополучно відправилися в зимову сплячку.

Саме тому зараз час визначитися з затишним і красивим будиночком для улюбленої квітки, а також подбати про підтримку їх імунітету. Вибираємо і купуємо:

  • кашпо и вазони з пластику та кераміки різних форм, кольорів і літражу. Строгі і класичні або оригінально-безпосередні - визначайтеся, адже вони надовго поселятися в вашому домі :)
  • универсальні добрива для кімнатних рослин або підбираємо вид добрива виключно під сорт квітів в будинку. Таким чином навіть ті квіти, що залишилися без пересадки отримають свою дозу поживних речовин, які так необхідні перед початком зимового періоду

 
До закінчення акції залишилося:




*Знижки поширюються на обрані товари, представлені в асортименті з перекресленими цінами. Акція діє до 09.09.2019р. або до закінчення товарних запасів в інтернет-магазині svitroslyn.ua. Знижка не підсумовується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період. Покупцеві нараховується знижка більша за розміром.

03.09.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.