0

Знижка до -20% на все для обробки саду!

Скидка до -20% на все для обработки сада!

Чим ближче весна, тим більше роботи? Полегшіть частину клопотів, придбавши всі необхідні товари для весняної обробки саду зі знижками до -20%!

Що потрібно зробити у весняному саду першочергово, дізнайтеся із відео!

Сидераты купить

Садове взуття зробить весняні роботи максимально комфортними. Гумові чоботи та утеплювачі, щоб робота продуктивно кипіла вже з перших днів сезону. Літні сабо з легкого та водночас витривалого матеріалу з фіксуючим ремінцем нададуть кожному кроку в саду впевненості та комфорту!

Садовий інструмент купити

Садовий інструмент. Ця весна для Вас може стати незабутньою завдяки новому інструменту. Здавалося б такі звичайні речі, але як вони можуть полегшати життя! Земля швидше копається, суха травичка хутенько загрібається, а неслухняні гілочки лише за один помах руки отримають доглянутий вигляд. Тож, не відкладайте необхідні покупки на потім, купуйте садовий інструмент просто зараз та економте до -20%!

Засоби від шкідників купити

Засоби від шкідників - це перше, що вам знадобиться після прокльовування весняного сонечка. Армія шкідників спала під затишною корою дерев, і зголодніла після зимової сплячки вона готується знищити всі бутончики на деревах. Не дайте шкідливій комашні жодного шансу - придбайте ефективні засоби для борьби з ними зі знижкою -15%!

Фарба для дерев купити

Фарба та побілка для дерев. Щоб дерева нас тішили ще довгі роки – їм необхідний належний догляд, який саме час розпочинати в березні. Наносячи професійну фарбу для дерев, ви захистите своїх улюбленців від перепадів температур та надокучливих комах-шкідників!

Фунгіциди купити

Фунгіциди. Встигніть обробити плодові рослини в саду ще до прокидання бруньок, щоб попередити розвиток грибкових захворювань. Купуйте ефективні фунгіциди вже зараз зі знижкою -15% і захистіть свій сад вчасно.

Обприскувачі купити

Обприскувачі ранцеві та ручні для зручного орошення розсади та обприскування дерев в саду. Вони просто створені для того, щоб полегшити ваші садові роботи і зараз їх можна купити з зі знижкою -15%!

 
До закінчення акції залишилося:


*Знижки поширюються на обрані товари, представлені в асортименті. Акція діє з 13.02.20 до 02.03.20р, або до закінчення товарних запасів у всіх магазинах мережі Агроцентр «Світ Рослин» та інтернет-магазині svitroslyn.ua. Знижка не підсумовується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період і зі знижкою дисконтних карт.

13.02.2020

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.