0

Знижка до -25% на добрива!

Скидка до -25% на удобрения!

Знаєте, як отримувати багатий врожай із мінімальними витратами?


Правильно – запасатися спеціалізованими добривами завчасно! Годі дивитися на сусіда, в якого все на городі родить і гроші в кишені заходять. Будьте самі цим сусідом - подбайте про майбутній врожай завчасно! З нами це дуже просто зробити, адже серед акційних добрив є й універсальні для саду та городу, які сприяють підвищенню імунітету рослин, покращують розвиток та якість плодів, підвищують врожайність. Так і добрива, спеціально розроблені для кожної культури, які містять всі необхідні макро- та мікроелементи для конкретного виду рослин.

Саме зараз можна придбати добрива зі знижкою до -25%

Рослина з нестачею поживних елементів – ніби картинка без пазла: вже не може бути цілісню, не може гарно розвиватися, родити соковитими плодами чи тішити своїм декоративним виглядом. Підберіть пазлик до своїх рослинок, адже серед акційних товарів є добрива з ідеальним складом для:

А окреме місце слід відвести для добрив від Agrecol для вічнозелених рослин та газону. Ці культури вимагають особливого піклування, адже тішать нас своїм виглядом найдовше, а деякі навіть ввесь сезон. Потурбуйтеся, щоб вони не були виснажені та не втратили своєї головної принади – насичено-зеленого кольору.


Придбайте добриво зі знижкою до -25% вже зараз.


** Акція діє з 10.10.2024 р. до 23.10.2024 р, або до закінчення товарних залишків.


14.10.2024

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.