0

Знижка до Дня Конституції України

Скидка ко Дню Конституции Украины

З 26 по 28.06 знижки на всі товари в -15%

Вітаємо з Днем Конституції України! І в честь свята інтернет-магазин дарує знижки в -15% на всі товари! Так, так Вам не привиділося -15% на всі позиції в каталозі інтернет-магазину "Світ рослин"! Все ще чекаєте?! А вже пора закуповуватися! Поспішайте, як раз можна придбати все необхідне для дачних робіт і відпочинку, та ще й зі знижкою!

Давно хотіли поміняти вазон, пересадити рослини або підібрати підставки для квітів, на цьому тижні це не проблема, все для кімнатних квітів зі знижкою -15%.

Любите зелень і вирощувати всі овочі самі, тоді Вам до нас! Багато високоякісного насіння різних торгових марок і фасовок, та ще й зі знижкою -15%! Час закуповуватися на кілька років наперед!

Якщо Вам потрібен помічник по догляду за рослинами на ділянці, то пора вибрати засоби захисту рослин, які захистять посіви і культури від шкідників і хвороб. Великий вибір інсектицидів, фунгіцидів, родентицидів, гербіцидів, прилипачів, протруйників та ін. можна придбати в інтернет-магазині «» Світ рослин »зі знижкою -15%.

Добрива - це основний елемент в хорошому розвитку вегетативної системи рослини, хорошої врожайності і якості плодів. Якраз саме час придбати добрива для дачних і кімнатних рослин!

Та інші товари зі знижкою -15%.



26.06.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.