0

Знижка на інструмент

Скидка на инструмент

З сходом снігу і потеплінням на дачних і приватних ділянках відкривається сезон городніх робіт. Перш ніж приступити до вирощування рослин слід підготувати ділянку: очистити від сміття, перекопати ґрунт, внести добрива. Не варто забувати про дерева і чагарники, які одні з перших озеленюють ділянку. Необхідно прибирати зимовий укриття, обрізати старі і пошкоджені гілки, що підвищить врожайність плодових культур.

З 10.03 по 15.03 придбайте садовий інструмент за вигідними цінами

Для догляду за деревами та чагарниками знадобляться:

  • Пили і сокири, які можна придбати зі знижкою -20%. Інструменти використовуються для обробки дорослих дерев і великих кущів з товстими стеблами, розколювання і рубки деревини.

  • На секатори, ножі, ножиці діє знижка -10%. Інструменти допоможуть обрізати старі гілки і зів'ялі суцвіття, розділити і розмножити рослини, сформувати живоплоти і впоратися з іншими різними завданнями.

  • Ручний інструмент зі знижкою -15% використовується з весни до осені: під час посадки, догляду та прибирання рослин. Лопатки, грабельки, мотижки, розпушувачі допоможуть привести в порядок, як городні грядки, так і квіткові клумби.

09.03.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.