0

Знижка на садовий інвентар!

Скидка на садовый инвентарь!

З 06.09 по 9.09 діє знижка -15% на садовий інструмент

Садовий інструмент — це вірний помічник будь-якого городника і садівника! Роботи з ним проходять швидко, продуктивно і якісно. В інтернет-магазині «Світ рослин» можете підібрати будь-який садовий інвентар, адже у нас великий вибір якісних інструментів, які припадуть до смаку кожному!

  • Лопати. Осінь — це час збору картопляного урожаю, і лопата в цьому справжній помічник і друг! Тому до її вибору треба поставитися дуже відповідально, адже від неї залежить якість і зручність роботи. У каталозі інтернет-магазину «Світ рослин» можна подивитися широкий вибір лопат високої якості, які зможуть зробити трудовий день трішечки приємніше!

  • Сапи. Це справжній професіонал зі знищення бур'янів. З сапою Ви відчуєте себе супергероєм, який врятував город від навали цих шкідливих рослин.

  • Секатори. Це високоякісні інструменти, які потрібні для обрізки дерев і чагарників. Адже обрізка є дуже важливим елементів догляду за садовими деревами. Наскільки правильно підібраний секатор і грамотно виконана робота, залежить довголіття і врожайність рослин.

  • Інші садові інструменти.

06.09.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.