0

Купуйте насіння зі знижкою -25%!

Покупайте семена со скидкой -25%!

Що посадити на ділянці в цьому сезоні? З цим питанням ми стикаємося щороку, але визначитися з вирощуваними культурами слід якомога раніше. Березень – це гарний час для початку вирощування розсади, тому інтернет-магазин «Світ рослин» знизив ціни на овочеві та декоративні культури.

З 15 по 31 березня 2021 року на насіння діє знижка -25%

У нашому каталозі можна вибрати і купити насіння зі знижкою:

  • Насіння томатів одним з перших починають висівати в березні на розсаду. Виростити томати можна будь-якого розміру, кольору і смаку, купивши посівний матеріал за приємною ціною.

  • Насіння баклажанів, або "синенькі" дадуть на смачні плоди, якими можна не тільки урізноманітнити літній раціон, але і відновити запас вітамінів.

  • Насіння перців підходять для вирощування, як у відкритому ґрунті, так і в контейнері. Тому виростити ароматний овоч можна навіть в квартирі на підвіконні.

  • Насіння салату айсберг, латук, ромен і інших різновидів допоможуть виростити кущики зелені, які поповнять організм вітамінами і іншими корисними сполуками.

  • Насіння петунії, еустоми, і інших однорічних квітів, які прикрасять клумбу яскравим цвітіння, а деякі і приємним ароматом, залучаючи на ділянку метеликів, бджіл та інших комах.

15.03.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.