0

Знижка на добрива для саду та городу до -15%

Скидка на удобрения для сада и огорода до -15%

З настанням весни на дачних і приватних ділянках активно ведуться садові роботи. Запорукою багатого врожаю є родючий грунт, яка живить овочеві, ягідні, декоративні, баштанні та інші культури корисними речовинами. Використання добрив для саду та городу дозволяє виростити рослини навіть на бідних ґрунтах. Спеціальні речовини, які містять комплекс макро-, мікроелементів і інших сполук, сприяють підвищенню врожайності, гарному росту і розвитку рослин, які радують позитивним результатом.

На добрива для саду та городу діє знижка -15%

У нашому каталозі можна знайти засоби догляду за різними культурами:

  • Добриво Agrecol 100 днів для газону містить корисні речовини, які допомагають виростити пишний зелений килим. Використовується для догляду за звичайними, партерними і спортивними газонами, зміцнюючи трав'янисту культуру, і підвищуючи насиченість забарвлення.
  • Добриво Agrecol для фруктових дерев і чагарників.З сходом снігу ділянку наповнюється зеленими фарбами в першу чергу за рахунок дерев і чагарників. Проводячи підгодівлі молодих саджанців, збільшується врожайність і якість фруктів, якими можна поласувати і поповнити запас вітамінів в літньо-осінній період.
  • Добриво Agrecol універсальне стане відмінним варіантом при вирощуванні різних рослин. Універсальний комплекс з'єднань дозволяє швидко і ефективно підвищити родючість грунту на майбутній сезон.
  • Добриво Agrecol для роз. Багатьом квітникарям полюбилися троянди за невибагливість у вирощуванні. Догляд включає в себе і своєчасні підгодівлі, які допоможуть наповнити ділянку пишними, ароматними, яскравими квітами.

10.03.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.