0

Знижка діє - вся Україна радіє. До Дня Незалежності знижки до -15%

Скидка привлекает - вся Украина покупает. Ко Дню Независимости скидки до -15%

АКЦІЯ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

До 29 серпня у вас є можливість купити акційні товари зі знижками до -15%! Святкуймо день Народження України разом!

-15% знижки на синьо-жовті квіти. Цибулькові квіти і троянди символічного забарвлення, які в поєднанні утворюють патріотичну гаму кольорів. Комбінуйте сорти на клумбі, створюючи безперервно квітучу композицію, наповнену повітряною синявою та теплом сонячно-жовтого світла.

Які цибулькові квіти можна купити за знижкою: Тюльпани, Гіацинти, Іриси, Крокуси, Лілії та Лілійники, Нациси, Мускарі, Фрезії, Лютики та бездоганно підібрані синьо-жовті набори!

А як щодо троянд? В акційному розділі ви знайдете всі відтінки жовтої та синьої пастелі бордюрних, паркових, поліантових, плетистих та чайно-гібридних троянд.

- 10% знижки на добрива для газону. Гарний доглянутий газон, як і гарна жінка вимагає постійного догляду. І якщо на прекрасних представницях людства економити не припустимо – то зекономити на підгодівлі газону цілком реально тут і зараз, без втрати його соковитої привабливості, але з суттєвим збереженням бюджету.

Яке добриво купити для осінньої підгодівлі газону? Восени, як ніколи газон потребує великої кількості фосфору та калію. Ці та інші доповнюючі макро- та мікроелементи містяться у складі осіннього добрива Agrecol. Для зручності ви можете обрати оптимальну фасовку - 1,2, 5 чи 10 кілограмів. Або осіннє добриво Fertis, яке покликане відновити структуру газону після спекотного літньо-осіннього сезону.

Чому варто використовувати добрива восени? Щоб газон загартувався і спокійно переніс зимовий холод, а по внесні почав зеленіти з новою силою!

-15% знижки на вазони та підставки для квітів/ Підбір стильних горщиків для квітів – питання актуальне в будь-який час року, незалежно від сезону. Наші зелені друзі постійно ростуть, розмножуються, їх сімейство поповнюється новими видами квітів. Це вимагає нових витрат на купівлю вазонів, або підставок, які допоможуть оптимізувати простір в кімнаті. Якщо кімнатні квіти – це ваше натхнення та захоплення – зараз ви можете суттєво зекономите – обирайте керамічні, пластикові чи вуличні вазони будь-якого забарвлення, форми та об’єму зі знижкою -15%.
-10% знижки на садові фігури птахів. Більше 20 фігур птахів, серед яких ви зможете знайти ті:
  • які допоможуть підкреслити колоритний дизайн української садиби;
  • додадуть живої реалістичності в природний дизайн саду;
  • або повеселять особливо креативних власників.

 
До закінчення акції залишилось:




*Знижки поширюються на обрані товари, представлені в асортименті з перекресленими цінами. Акція діє до 29.08.2019р. або до закінчення товарних запасів в інтернет-магазині svitroslyn.ua. Знижка не підсумовується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період і зі знижкою дисконтних карт. Покупцеві нараховується знижка більша за розміром.

22.08.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.