0

Знижки до -20% для всіх захисників і захисниць

Скидки до -20% для всех защитников и защитниц

 
До закінчення акції залишилося:


З 05 по 09 грудня даруємо знижки до -20% для справжніх захисників і захисниць!


Садівники, дачники, професіонали і аматори в створенні рослинної краси, всім нам доводиться бути іноді захисниками,тому даруємо Вам знижки до -20% на товари, які допоможуть бути справжніми універсальними солдатами:

  • -20% садовий інструмент - завжди гострий, завжди майстерний і виручающий в будь-яких ситуаціях інструмент. Обрізка і підв'язка кущів та дерев, розпушування, перекопування ґрунту і навіть ліплення сніжок - мінімальний перелік завдань, з якими допоможе впоратися наш інструмент.
  • -20% система поливу. Щоліта доводиться боротися з вбивчою спекою, щоб врятувати життя рослинам? Саме зараз Ви можете купити будь-який інвентар для поливу, аж до готових наборів краплинного поливу зі знижкою -20%! Користуйтеся нагодою і запасайтеся ефективною зброєю в боротьбі з літньою спекою!
  • -10% засоби захисту рослин. Без них не може обійтися жоден дбайливий господар. Щоб влітку мати повний арсенал ефективних засобів для боротьби зі шкідниками, бур'янами та хворобами рослин купувати починайте вже зараз!
  • -10% всі товари для Бджільництва. Маленькі трудяжки - бджілки, також потребують вашої підтримки, а за турботу вони дякують неймовірно смачними і корисними ласощами - медом. Запасіться на літо необхідним інвентарем для роботи на пасіці, поки діють вигідні ціни.
  • -15% на товари для виноробства. Як раз час стати майстерним виноробом і здивувати знайомих своїм умінням.
  • -15% міцелій грибів. Віддячите себе за всі докладені захисні зусилля смачними і ароматними грибочками - просто посадіть міцелій у себе на ділянці.

*Знижки поширюються на обрані товари, представлені в асортименті з перекресленими цінами. Акція діє тільки 09.12.2019р. або до закінчення товарних запасів в інтернет-магазині svitroslyn.ua. Знижка не підсумовується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період. Покупцеві нараховується знижка більша за розміром. Знижка не поширюється на товари з позначкою "Спецціна".

05.12.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.