0

Знижки до -20% на корисні товари для дому та саду!

Скидки до -20% на полезные товары для дома и сада!

Краща ціна на необхідні товари. Знижки до -20% тільки з 28 січня до 09 лютого 2020 р:

Шукайте товари з перекресленими цінами!

Сидерати купити

Сидерати. До посіву сидератів потрібно приступати з перших весняних днів. Всього за місяць свого життя сидерати поліпшать структуру ґрунту, обмежать зростання бур'янів і вбережуть землю від пересихання! Економте на покупці сидератів -10%, підготуйте ґрунт до посадки культурних рослин і вони віддячать Вам багатим урожаєм!

Препарати для компостування купити

Біопрепарати для септиків та компосту. Незамінні помічники для жителів приватних будинків і дачників. Вони швидко усунуть неприємні запахи, прискорять переробку нечестот, допоможуть утримувати водойми в ідеально чистому стані, а труби і двмоходи ефективно позбавлять від сажі і кіптяви. Купуйте зараз незамінні товари для будинку зі знижкою -15%!

Протруйники купити

Протруйники. Хвороби рослин стають все підступнішими, тому "рослинну молодь" потрібно захищати ще на етапі посадки. Купуйте ефективні протруйники зі знижкою -15% і будьте в безпеці своїх улюблених овочів і квіточок!

Вазони для квытыв купити

Вазони DON PLAST PROSPERPLAST. Яскраві і зручні будиночки для кімнатних рослин зараз можна купити від 11.04 грн.

 
До закінчення акції залишилося:


*Знижки поширюються на обрані товари, представлені в асортименті. Акція діє з 28.01.20 до 09.02.20г, або до закінчення товарних запасів у всіх магазинах мережі Агроцентр «Світ Рослин» та інтернет-магазині svitroslyn.ua. Знижка не підсумовується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період і зі знижкою дисконтних карт.

28.01.2020

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.