0

Знижки до -35% на саджанці декоративних культур

Скидки до -35% на саженцы декоративных культур

Акція до Дня охорони озонового шару! До -35% на саджанці декоративних кущів та дерев. Все для того, щоб ви зробили свій внесок у відновлення озонового шару!

Земля - це наш будинок, а озоновий шар - це надійний захист Землі від травмуючої дії ультрафіолету. Користуючись благами нашого будинку, ми часто забуваємо про його захист, якbq поступово зношується. І кожен раз, коли на Землі з'являється нове деревце планета радіє, адже ці природні фільтри озонують повітря і допомагають їй захиститися нас.

Саме тому саджанці декоративних культур - це не просто прикраси ділянки, це захисники, які очищають, оздоровлюють повітря і захищають вас незримим щитом! Купити саджанці декоративних кущів і дерев зараз можна зі знижкою до -35%, тільки до 23.09.2017! Тому, якщо ви хочете порадувати планету - покваптеся.




 
До закінчення акції залишилося:




*Знижки поширюються на обрані товари, представлені в асортименті з перекресленими цінами. Акція діє до 23.09.2019р. або до закінчення товарних запасів в інтернет-магазині svitroslyn.ua. Знижка не підсумовується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період. Покупцеві нараховується знижка більша за розміром.

17.09.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.