0

Знижки на товар тижня

Скидки на товар недели

Виростити троянди, газон і інші культури стало ще простіше, адже на цьому тижні в інтернет-магазині «Світ рослин» діють знижки на актуальний товар для ділянки.

З 18 по 24 травня 2021 на товар для саду діє знижка -25%

  • Добриво Fertis NPK 12-8-16 + ME для троянд 1 кг Через пару тижнів приватні, дачні та міські ділянки почнуть наповнюватися барвистим ароматним цвітінням троянд. Поповнити рівень мікро-, макроелементів у рослин після зимової сплячки, підготувати грунт перед посадкою нових саджанців допоможе добриво для троянд, що сприяє розвитку здорових культур, тривалому і насиченому цвітінню.

  • Газонна трава Craft Універсальна 1 кг – відмінний варіант для втілення різних дизайнерських ідей. Суміш невибагливих у догляді, невимогливих до грунту, стійких до витоптування трав дозволяє створити смарагдовий килим на будь-якій ділянці, приклавши мінімум зусиль.

  • Антихрущ 10 мл – захистить плодові, овочеві і декоративні культури від широкого спектра грунтових шкідників до 45 днів. Інсектицид ефективний в боротьбі з личинками хрущів, колорадським жуком, дротянка, совками та іншими шкідниками, які готові поласувати домашніми рослинами.

18.05.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.