0

Знижка -25% на насіння баклажанів, перцю, петунії та сурфінії

Скидка -25 % на семена баклажанов, перца, петунии и сурфинии

Початок року – слушний час, щоб запастись посівним матеріалом. Адже сезон наближається! Прямо зараз ви можете замовити насіння баклажанів, перцю, петунії та сурфінії зі знижкою 25 %!

З 05.01.2023 по 25.01.2023 діє знижка -25% на насіння баклажанів, перцю, петунії та сурфінії


Баклажани на розсаду висівають з кінця лютого і до середини березня. Спочатку замочують, щоб підвищити здатність формувати добре розвинуті проростки. Додатково можна використовувати стимулятори росту Епін або знезаражувальні препарати Триходермін.

Перед посівом насіння оглядають. Пошкоджене, деформоване, потемніле викидають. Великі насінини відділяють від дрібних: їх висаджують окремо. Таким чином всі паростки будуть рости рівномірно, а великі рослини не заглушать «малечу».

В нашому магазині представлені різні сорти баклажанів. В тому числі й мініатюрні, які легко виростити навіть на підвіконні у міській квартирі! Якщо вам потрібна допомога у виборі сорту, зателефонуйте нам за номером +38 (067) 463-08-80. Наші спеціалісти підкажуть найкращий для ваших потреб варіант.


Перець в українському кліматі вирощують розсадним методом. Висів починають в двадцятих числах лютого – і продовжують до першої половини квітня. Сходить рослина вже на п’ятий-сьомий день.

Перед висадкою у відкритий ґрунт перець тиждень загартовують на веранді або балконі. Щоб не займатися пікіровкою, для посадки можна використовувати невеликі місткості пластикові стаканчики, Для цієї ж цілі згодяться більш екологічні торф’яні горщики та таблетки для розсади, які майже повністю розкладаються у землі.

Дозріває перець через 100-150 днів після перших сходів. У нас ви можете замовити всі найпопулярніші його сорти – хоч солодкого, хоч гострого. Насіння закупається у найкращих виробників світу, тож його якість безсумнівна.


Петунія має чудові декоративні властивості, залишаючись при цьому невибагливою у догляді. Найкращий спосіб її розведення – через розсаду. Насіння висаджують у лютому-березні. Використовують для цього неметалеві місткості з дренажними отворами. Ґрунтосуміш готують самостійно або купують. Вона має бути нейтральною чи зі слабкою кислотністю, не затримувати вологу, мати відповідну рихлість.

Одразу у відкритий ґрунт (на клумбу) петунії висаджують лише після завершення заморозків. Чекають другої половини квітня-початку травня. Ґрунт має бути супіщаним або суглинним.

В магазині «Світ Рослин» ви можете замовити як звичайне насіння, так і гранульоване – попередньо оброблене і знезаражене. У нас є різні сорти петуній: кущові, багатоквіткові, карликові, ампельні. Особливою популярністю користуються сурфінії. Це ампельний гібрид петуній з міцними стеблами і рясними квітами. Сурфінії прикрасять будь-який сад. Спробуйте!

Якісний посівний матеріал – запорука того, що результат перевершить ваші очікування. Замовляйте насіння баклажанів, перцю, петунії та сурфінії по акції. Адже в цей складний час українська земля має плодоносити і цвісти!

09.01.2023

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.