0

Знижка до 35% на флорибунди, чайно-гібридні та дрібноквіткові троянди

Скидка до 35 % на саженец роз сорта флорибунда, чайно-гибридная и мелкоцветковая

.

Троянди – це класика. Вони зберігають чарівність навіть на звичайному городі в оточенні грядок. Тож скористайтеся можливістю. Доповніть свої клумби новими сортами троянд. А якщо ви ще ніколи не вирощували цю квітку, обов’язково спробуйте.

Ми відкриваємо трояндовий сезон 2023


Кожного тижня – акція на нову групу квітів. Слідкуйте, вибирайте, замовляйте! З 13.02 по 20.02 магазин «Світ Рослин» дарує знижку до 35 % на чайно-гібридні, дрібноквіткові троянди, а також на саджанці флорибунди!


  1. Чайно-гібридні троянди – витончені, вишукані, делікатні. Купити саджанці цих квітів – значить, перетворити свій сад на справжню казку. Чудовий вибір!


    rose_0.jpg
    rose -2.jpg
    rose_00.jpg


  2. Дрібноквіткові троянди – стійкі до хвороб, вони завоювали місце в серцях садівників. Компактні кущі з великою кількістю мініатюрних квіток виглядають незвично та чарівно.


    rose_3.jpg
    rose_4.jpg
    rose_03.jpg


  3. Троянда флорибунда – гібрид дикої та чайної троянди. Довге цвітіння та стійкість до несприятливих зовнішніх факторів роблять цю рослину найкращим варіантом для початківців. На кущі з’являється багато квіток, які формують помітні суцвіття. Дуже красиво!


    rose_5.jpg
    rose_6.jpg
    rose_7.jpg

Скористайтесь акцією. Адже ось вона – квітка-мрія!


*Акція до -35 % на чайно-гібридні, дрібноквіткові троянди, а також на саджанці флорибунди діє з 13.02 до 20.02.2023 р. Акційні пропозиції в інтернет-магазині та роздрібній мережі можуть відрізнятись.


14.02.2023

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.