0

Збираємося на Марс! Знижки на товар для освоєння Марса

Собираемся на Марс! Скидки на товар для освоения Марса

До дня космонавтики інтернет-магазин «Світ рослин» пропонує кожному відчути себе колонізатором Червоної планети. Отримуйте знижки на посадковий матеріал та інвентар і станьте марсіянином на своїй ділянці.

З 10 по 12 квітня на товари для колонізації діють знижки до -25%

Шукайте в нашому каталозі:

  • Картоплю зі знижкою -15%. Астроном Марк виростив картоплю навіть на Марсі, але ми пропонуємо піти легшим шляхом і купити якісний посадковий матеріал за зниженими цінами.

  • На цибулю діє знижка -15%, адже саме час прийшов садити цю культуру, щоб влітку отримати зелені пір'ячко, а на зиму заготовити соковиті цибулини.

  • Насіння пряніовочеві зі знижкою -15% на додаток до картоплі для приготування свіжих салатів, вживання в вареному, запеченому, смаженому, консервованому вигляді.

  • Курники зі знижкою -15%. Якщо на ділянці така ж бідна ґрунт як на Марсі рекомендуємо використовувати гранульоване добриво на основі курячого посліду. Курник в період посухи допомагає зберегти вологу, відновити гумусний шар, збільшуючи врожайність і швидкість дозрівання плодів.

  • Парники зі знижкою -25%, які допоможуть убезпечити Ваші посіви від мінливої ​​погоди. Космічних дощів вони, звичайно, не витримають, а ось в різних регіонах України стануть відмінним захистом для молодих рослин.

09.04.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.