0

Солодкі знижки до Дня Закоханих!

Солодкі знижки до Дня Закоханих!

День святого Валентина – одне з найромантичніших свят, коли кожен закоханий хоче вразити свою половинку та подарувати найкращий подарунок. Проте, зрізані квіти вже незабаром зав’януть, гарні плюшеві ведмедики та листівки з часом будуть заховані або припадуть пилом, а від цукерок залишаться лише обгортки.

Світ Рослин пропонує робити подарунки, які будуть дарувати радість вашій половинці протягом років, кожного разу нагадуючи про ваші почуття та турботу!

12, 13 та 14 лютого даруємо знижки!
-14% на насіння квітів, вазони, товари для декору, а також садове взуття!

 
До завершення акції залишилось:



-14% на обране насіння квітів


Обирайте насіння чорнобривців, бальзаміну, петунії, іпомеї, настурції, айстри, жоржини, віоли та багатьох інших чудових квітів червоного забарвлення, адже саме червоний колір – колір любові.

Живі квіти та їх яскрава гра фарбами – чудовий спосіб нагадати про свої почуття без слів.

-14% на обрані вазони


Гарний подарунок для тих, хто не може уявити свою домівку без кімнатних рослин! Вазон – це не лише ємність для рослин, це і цікавий елемент декору. Тож, правильно підібраний вазон допоможе додати особливого акценту та затишку вашій оселі. До свята Закоханих ми пропонуємо:

  • вазони червоних відтінків – від світлих до насичених вишневих,
  • керамічні та пластикові вазони;
  • вазони різного літражу для великих та мініатюрних квітів;
  • вазони з матовою та глянцевою поверхнею, а також вазони з декоруванням поверхні у стилі «шовк»;
  • вазони округлої та квадратної форм.

-14% на товари для дизайну


Якщо ви робите подарунок тому, хто обожнює створювати домашній затишок, ви не можете пройти повз наші товари для дизайну. Тут ви знайдете:

  • чудові вазони, декоровані тканиною;
  • декоровані у стилі декупаж кашпо, лійки та глечики;
  • витончені свічники для однієї, двох та трьох свічок.

-14% на обране садове взуття


Чудовий подарунок для справжніх господарів дачі або власного будинку із садом та городом. Зручне у використанні, не ковзає, легке у догляді – садове взуття – незамінний елемент для комфортної роботи. А для любих жінок – ще й кольорові моделі!

*Знижки поширюються на обране насіння квітів, вазони, товари для дизайну та садове взуття, що представлені в асортименті. Акція діє з 12.02.19 до 14.02.19р. в інтернет-магазині svitroslyn.ua. У випадку, якщо товар приймає участь в акції, та на нього розповсюджена знижка авторизованого клієнта (містить позначку Брокколі), покупцю нараховується більша за розміром знижка.


01.02.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.