0

Спеціальна ціна лише на svitroslyn.ua

Специальная цена только на svitroslyn.ua

Що може порадувати більше в перші осінні дні, ніж знижки в інтернет-магазині Світ Рослин на топові товари тижня?! Саме зараз час порадувати себе чи своїх рідних та близьких потрібними товарами для саду та городу!

З 1 по 7 вересня діє знижка до -25% на найкращі товари тижня

  • Райграс багаторічний 1кг -25%. Є однією із цінних кормових трав. Використовують на пасовищах та для заготівлі корму, а також у сфері озеленення, адже це основний компонент у газонних сумішах. Має високу стійкість до навантажень і не боїться витоптування. Трава також є чудовим сидератом.

  • Саджанець персика Фрост -20%. Один з найпопулярніших сортів у всьому світі так, як має високу морозостійкість і хороший імунітет до борошнистої роси. Цей персик завжди порадує гарним урожаєм та смачними плодами.

  • Побілка садова Блок із залізним купоросом 1,5 кг -20%. Найкращий засіб для захисту дерев від комах, захворювань, сонячних опіків, переохолодження, перепадів температур. Саме зараз із настанням осені цей засіб завжди має бути під рукою!

  • Обприскувач "Меркурій" 1 л -15%. Якісний та надійний ручний обприскувач призначений для зрошення рослин у будинку, квартирі, на дачі та в оранжереї. Відмінний помічник у догляді за рослинами, який виконує свою функцію навіть у важкодоступних місцях.

  • Лопатка із дерев'яною ручкою -15%. З цим зручним та компактним інструментом будь-яка робота стає швидше та легше. Вона виготовлена ​​з нержавіючої сталі, міцна, стійка до вологи та впливу високих та низьких температур. Стане найкращим другом для будь-якого садівника!

Акція діє з 1.09 до 7.09. 2022!


01.09.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.