0

Спеціальна ціна лише на svitroslyn.ua

Спеціальна ціна лише на svitroslyn.ua

Будь-які культури вимагають до себе догляду та уваги практично постійно, особливо в таке спекотне літо, тому ми підготували актуальні товари за найнижчою ціною!

З 19 червня по 1 серпня 2022 року діє знижка до -20% на товари для саду та городу

Затіняючі сітки -20%. Пальне сонце згубно впливає на рослини, воно здатне навіть занапастити врожай. Щоб захистити рослини від надмірного ультрафіолетового випромінювання використовуються затіняючи сітки, які допомагають рівномірно розподілити сонячне світло по всій ділянці. При цьому її можна використовувати в побутових умовах і будівництві.

Опори для рослин/огорожі -20%. Для плетистих і високорослих культур дуже важливі опори, вони забезпечують їм правильне і здорове зростання. Одні з найкращих є бамбукові, вони підходять для молодих рослин і менш помітні. Для великих та важких рослин ідеальними є сходові опори, вони довговічні та універсальні, добре маскуються у листі. Для квітучих плетистих рослин підходять опори в вигляді арок. Опори різноманітних форм, наприклад, спіралі або серця підходять для рослин з невеликими листочками, які можуть набути будь-якої форми.

Фунгіцид Тіовіт Джет -15%. Ефективний засіб, який захищає виноград та плодові культури від борошнистої роси та кліщів. Застосовується в лікувальних та профілактичних цілях

19.07.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.