0

Спеціальна ціна лише на svitroslyn.ua

Специальная цена только на svitroslyn.ua

Настав час турботи про свої рослини, адже з настанням літа не тільки підходить час до стиглості врожаю, а й починають з'являтися шкідники, які хочуть поласувати Вашими плодами, хвороби, що з'являються від підвищених температур та атмосферних опадів, а також вороги всіх дачників – бур'яни! Щоб Ви були в повній готовності, ми підготували знижки на ефективні препарати та найкращі сидерати.

Знижка до -20% на сидерати, засоби захисту рослин та гербіциди

Фунгіцид Бордоська суміш 250 г  -20%. Ефективний препарат, який застосовується в лікувальних та профілактичних цілях від грибкових захворювань плодово-ягідних культур. Перевага фунгіциду в тому, що його ефективність не втрачається навіть за високих температур.

Фунгіцид Мідний купорос 100 г -15%. Один із найпопулярніших універсальних засобів, який застосовується для захисту рослин від більшості захворювань та дезінфекції у них ран. Крім фунгіцидної та антисептичної дії, використовується садівниками як добриво, яке здатне заповнити дефіцит міді у ґрунті.

Вар садовий Forester  -15%. Застосовується для обробки ран дерев і чагарників. Має хороші захисні та лікувальні властивості.

Інсектицид Ратибор 20 мл  -15%. Один із найефективніших та швидкодіючих препаратів, який застосовується для захисту картоплі від колорадського жука.

Гербіцид Осотін 2 г -15%. Найкращий гербіцид у боротьбі з однорічними та багаторічними дводольними коренепаростковими бур'янами. Препарат швидко поглинається бур'янами, при цьому не втрачаючи своєї ефективності при атмосферних опадах та підвищених температурах.

Прилипач Адюмакс 2 мл -15%. Препарат, який допомагає фунгіцидним та інсектицидним засобам, краще проникати в рослину, тим самим збільшуючи їх ефективність дії.


Гірчиця мікс 700г -15%. Прекрасний сидерат, який здатний підвищити врожайність та родючість ґрунту, запобігати розвитку грибкових захворювань, а також є гарним відлякувачем від різних шкідників.

Насіння трави Вікі 1 кг -15%. Є не тільки гарним кормом для тварин, але й чудовим медоносом та сидератом. Трава збагачує ґрунт корисними речовинами та відлякує шкідливих комах.

Насіння Фацелії 30 г -15%. Відмінний медонос та сидерат. Рослина сприяє олужнюванню ґрунту, тим самим запобігаючи появі плодожерки, сарани, мокриці та інших шкідників. Є відмінним профілактичним засобом від фітофторозу.

Акція діє з 16 до 22 червня 2022 року!

16.06.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.