0

Спеціальна ціна лише на svitroslyn.ua

Специальная цена только на svitroslyn.ua

Найкращий початок осені вважається тоді, коли він починається з вигідних пропозицій. Тож ми вирішили порадувати вас новими знижками на актуальні товари цього тижня! З нами завжди вигідно та цікаво!

З 8.09 по 14.09 2022 р. діє знижка до -20% на найкращі товари тижня

  • Слива Блю Світ колоноподібна середня -20% Скороплідний сорт сливи з високою врожайністю, який потішить великими плодами з відмінними смаковими якостями. Має компактну та вузьку крону, тому не займе багато місця у вашому саду.

  • Стимулятор Корнеутворення Корневін Грандіс -20% Це один з найнеобхідніших засобів, який точно має бути у кожного садівника, особливо зараз, коли почався осінній сезон посадки саджанців. Препарат сприяє розвитку потужної кореневої системи, яка забезпечує здорове зростання та розвиток рослин. З ним будь-який саджанець приживеться набагато швидше на новому місці.

  • Добриво Fertis NPK 15-0-0+Fe для газонів проти моху -15% Найкраща турбота про газони! Добриво містить залізо, яке ефективно усуває мох. Амонійний азот, що міститься в Fertis NPK, сприяє заростанню травою порожніх ділянок. Подбайте про свій газон зараз, тоді він буде радувати вас цілий рік!

  • Лопатка тонка DE LUXE -15%. Універсальний садовий інструмент, без якого не може не один садівник. Її основне призначення – пересадка рослин. Це можуть бути кімнатні чи садові культури. Лопатку можна застосовувати для розпушування ґрунту, прополювання рослин, а також для роботи на вузьких грядках.


08.09.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.