0

Спеціальна ціна лише на svitroslyn.ua

Час найкращих товарів тижня! Запасаємося саджанцями і через час насолоджуємося корисними та смачними плодами, не забуваємо про важливість добрив та підживлення, щоб покращити родючість ґрунту та стан рослин. А також пам'ятаємо про важливість якісних інструментів, за допомогою яких садова робота проходить швидше та з мінімум зусиль.

З 22.09 по 28.09 2022 р. діє знижка до -20% на найкращі товари тижня

  • Саджанець жимолості Дует -20%. Один з найкращих сортів жимолості, який відрізняється високою стійкістю до морозів, і порадує смачними плодами з відмінними смаковими характеристиками.

  • Добриво Agrecol для зелених рослин гель -20%. Мінеральний гель у легко засвоюваній формі швидкої дії та тривалого ефекту. Призначений для підживлення всіх видів зелених, декоративних рослин, також рекомендується для рослин, що вирощуються методом гідропоніки. Містить у собі величезну кількість корисних вітамінів, макро та мікроелементів, які значно покращують зростання та розвиток рослини, а також забезпечують повне та збалансоване харчування.

  • Добриво Екоплант 2 кг -15%. Добриво створене з натуральної та рослинної основи. Містить необхідні поживні елементи, що підвищують родючість ґрунту. Осінь - це найкращий час для внесення цього добрива, оскільки живить рослини та готує їх до періоду спокою, при цьому насичуючи ґрунт корисними речовинами.

  • Лопатка широка DE LUXE -15%. Якісний інструмент завжди має бути під рукою, тому представляємо до вашої уваги садову лопатку DE LUXE, яка має компактні розміри та виготовлена ​​з міцної високоякісної сталі, тим самим забезпечуючи довгий термін експлуатації та зручність у роботі. Найкращого помічника просто не знайти!


20.09.2013

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.