0

Спеціальна ціна лише на svitroslyn.ua

Специальная цена только на svitroslyn.ua

Інтернет-магазин Світ Рослин любить радувати своїх покупців, тож підготував знижку на найкращі товари для вашого саду!

З 29.09 по 11.10 2022 р. діє знижка до -20% на найкращі садові товари

  • Саджанець груші колоноподібної Санремі -20%. Компактне дерево, яке не займе багато місця у вашому саду, але порадує рясним урожаєм та смачними плодами наприкінці жовтня.

  • Саджанець груші колоноподібної Сапфіра -20%. Багато груш не буває! Особливо якщо йдеться про цей сорт, який став популярним завдяки своїм смаковим якостям та практичності. Він порадує стійкістю до парші та інших поширених грибкових захворювань, а також гарною транспортабельністю, високою врожайністю та відмінним смаком плодів.

  • Поліроль для листя Agrecol -20%. Якщо у вас багато кімнатних рослин, і ви хочете, щоб вони завжди виглядали доглянутими і красивими, тоді цей засіб має бути у вас! Він чудово видаляє плями з листя, обмежує осідання пилу, зменшує випаровування з листя, що необхідно для рослин у сухих приміщеннях, до того ж не закупорює пори та листя чудово дихають. Поліроль робить листя природно-блискучим, і це неможливо не помітити.

  • Побілка садова з мідним купоросом -20%. Засіб з кращим складом, який застосовується для покриття стволів та скелетних гілок дерев та чагарників. Побілка захищає дерева від опіків сонячних променів, а також завдяки мідному купоросу загоює та дезінфікує кору, і є гарним профілактичним засобом від грибкових захворювань.

  • Лопатка широка KT-YG565C -15%. Кращого інструменту для робіт із рослинами не знайти! Високоякісний матеріал, зручність у роботі та практичність роблять його найкращим помічником, з яким робота проходить швидко, комфортно та з насолодою.


29.09.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.